
Geniet van een adembenemend uitzicht op de groene landschappen van de Golf van Henri-Chapelle
ONZE RESTAURANT, ONZE KEUKEN
Onze instelling is gelegen in het hart van het prachtige complex van Golf Henri-Chapelle, in het uiterste oosten van de provincie Luik, een regio die gekenmerkt wordt door zijn glooiende en groene landschappen.
Wij streven ernaar u een unieke culinaire ervaring te bieden, waarbij genot en ontspanning worden gecombineerd in ons gloednieuwe restaurant of op ons prachtige terras aan het terrein.
Of u nu alleen bent, vergezeld of een bedrijf, wij verwelkomen u met dezelfde gastvrijheid en service.
Wij bieden u een huisgemaakte, moderne, verfijnde en seizoensgebonden keuken aan: "Brasserie" gerechten, "Gastronomie" gerechten en formules, of een "business lunch" formule.

ONZE RESTAURANT, ONZE KEUKEN
Onze instelling is gelegen in het hart van het prachtige complex van Golf Henri-Chapelle, in het uiterste oosten van de provincie Luik, een regio die gekenmerkt wordt door zijn glooiende en groene landschappen.
Wij streven ernaar u een unieke culinaire ervaring te bieden, waarbij genot en ontspanning worden gecombineerd in ons gloednieuwe restaurant of op ons prachtige terras aan het terrein.
Of u nu alleen bent, vergezeld of een bedrijf, wij verwelkomen u met dezelfde gastvrijheid en service.
Wij bieden u een huisgemaakte, moderne, verfijnde en seizoensgebonden keuken aan: "Brasserie" gerechten, "Gastronomie" gerechten en formules, of een "business lunch" formule.
ONZE RESTAURANT, ONZE KEUKEN
Onze instelling is gelegen in het hart van het prachtige complex van Golf Henri-Chapelle, in het uiterste oosten van de provincie Luik, een regio die gekenmerkt wordt door zijn glooiende en groene landschappen.
Wij streven ernaar u een unieke culinaire ervaring te bieden, waarbij genot en ontspanning worden gecombineerd in ons gloednieuwe restaurant of op ons prachtige terras aan het terrein.
Of u nu alleen bent, vergezeld of een bedrijf, wij verwelkomen u met dezelfde gastvrijheid en service.
Wij bieden u een huisgemaakte, moderne, verfijnde en seizoensgebonden keuken aan: "Brasserie" gerechten, "Gastronomie" gerechten en formules, of een "business lunch" formule.
PRIVÉ EVENEMENTEN
Onze instelling beschikt over verschillende privéruimtes, die modulair en uitgerust zijn, zodat u uw seminars, conferenties, vergaderingen en teambuilding kunt organiseren. We stellen ook een grote parking ter beschikking.

ROOSTERS
In het seizoen (van maart tot oktober) is de keuken open van woensdag tot zondag van 12u tot 14u en elke dag van 18u tot 22u.
Hors saison (de novembre à février), la cuisine est ouverte du mercredi au samedi de 12h à 14h et de 18h à 21h et le dimanche de 12h à 14h.